Reumplere Cartuse

Tutoriale ATENTIE LA UPDATEUL DE FIRMWARE

ATENTIE LA UPDATEUL DE FIRMWARE

Email Imprimare PDF
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

FOARTE IMPORTANT

NU FACETI UPDATE DE FIRMWARE LA IMPRIMANTA

Actualizările de firmware ale imprimantei vor face imposibilă utilizarea cartuşelor reumplute, remanufacturate, sau compatibile în imprimanta dumneavoastră. După instalarea pe imprimantă a noului firmware, nu mai puteţi reveni la versiunea veche a acestuia. Din acest motiv, actualizările de firmware vă vor forţa să cumpăraţi cartuşe originale noi şi scumpe în locul cartuşelor remanufacturate , reumplute sau compatibile care VĂ ADUC ECONOMII DE BANI şi sunt ECOLOGICE.
Pentru a vă asigura că în imprimantele dumneavoastră vor putea fi utilizate cartuşe refilabile acum şi în viitor, SPUNEŢI „NU”ACTUALIZĂRILOR DE FIRMWARE şi asiguraţi-vă că orice angajat sau tehnician de reparaţii care doreşte să lucreze pe imprimantă nu va face nici un fel de update de firmware decat cu acordul dvs scris.

Nu vă pierdeţi dreptul de a alege cartuşe reumplute, remanufacturate sau compatibile pentru imprimantele dumneavoastră.


Marii producatori de imprimante incearca pe toate caile posibile sa opreasca folosirea de cartuse reumplute, remanufacturate  sau compatibile de catre consumatori, dorind astfel ca dvs sa folositi doar cartuse originale, cartuse ce ar ridica cheltuielile dvs extreme de mult*.
Sub promisunea unei imbunatatiri a calitatii si vitezei de lucru pentru imprimanta dvs sunteti sfatuit sa faceti un update de firmware, numai ca acest update de firmware poate face total inutilizabile cartusele reumplute, remanufacturate sau compatibile.  Update’ul de firmware sa dovedit in cele mai multe cazuri ireversibil, astfel cei care au facut acest update se vor vedea nevoiti sa foloseasca doar cartuse originale.

*Exemplu de costuri:
Cartuse inkjet

costul refilarii unui cartus in “regie proprie” produce costuri de cel mult 1 Leu pe cand un cartus original are un prêt de cel putin 30 de ori mai mare.
- cartusele compatibile sunt cu pana la 50% mai ieftine decat cele originale si contin pana la 300% mai multa cerneala.

Cartusele laser

- costul refilari unui cartus in “regie propie” produce costuri incepand cu 15 lei pe cand un cartus original are un prêt incepand cu 300 si poate depasi suma de 900 de lei.
- costul unui cartus reumplut la o firma de specialitate este de 45 – 150 lei.
- cartusele compatibile sunt cu pana la 50% mai ieftine decat cele originale si contin pana la 30% mai mult toner.

Riscurile principale ale update’ului sunt:
- imprimanta va accepta doar cartuse originale, astfel costurile dvs cu cartusele vor creste chiar si de 50 de ori (puteti verifica costurile cartuselor originale pt a va face o idée de prêt)
- riscul de a defecta imprimanta iremediabil – daca in momentul in care imprimanta isi face update’ul de firmware o decontectati de la reteaua electrica sau se intrerupe curentul electric acea imprimanta devine inutilizabila. (am intalnit astfel de czuri in service’ul nostru).

Cum puteti preveni acest lucru:
- instalati doar driverul “curat” al imprimantei si fiti atenti in momentul instalari sa nu alegeti nici o obtiune care are legatua cu orice fel de update de firmware.
- daca va apare o fereastra in care sunteti intrebat daca doriti sa faceti update la “soft’ul” (driver, program, etc)  imprimantei, nu faceti acest update.
- daca imprimanta dvs se afla in cadrul unei firme si sunt mai multe personae care lucreaza cu ea, atentionatii pe fiecare din ei su nu faca nici un fel de update legat de imprimanta.

Daca doriti mai multe informatii va rugam postati in topicul dedicat acestei probleme.

NU FACETI UPDATE DE FIRMWARE LA IMPRIMANTA

Daca consideri interesant si de folos acest articol te rugam sa-l impartasesti si cu prietenii tai apasand butonul Share
Ultima actualizare ( Luni, 19 Decembrie 2011 20:08 )  

Cautare

Marturii clienti

left direction
Am cumparat cerneala universala la sfatul unui destept vanzator din Auchan Titan si mi-am reumplut toate cele 4 cartuse HP 364. Rezultatul a fost un d...
right direction
Viziteaza magazinul Totul pentru imprimanta ta. pe ShopMania
You are here: Tutoriale ATENTIE LA UPDATEUL DE FIRMWARE

Produsele noastre