Reumplere Cartuse

Reduceri, Bonusuri si promotii

Email Imprimare PDF

Castigatorul concursului nostru din data de O5.05.2011 este Dl. Nicolae Valentin, sa inregistrat in data de 02.05.2011 si are ID (numarul unic alocat de aplicatia online) 20096. Desemnarea castigatorului sa facut utilizand aplicatia www.random.org in care s-au introdus toate ID urile participante.

Inscrie-ti acum adresa ta de email la newsletterul nostru si poti castiga un voucher in valoare de 150 Lei pentru cumparaturi pe siteul nostru.  In fiecare luna vom oferi diverse premii pentru toti abonati nostrii.

Conditii:
- Singura conditie este aceea de a va inscrie la newsletter cu o adresa de email valida - castigatorul va fi anuntat printr-un email iar acesta va trebuii sa revendice premiul in maxim 5 zile de la primirea instiintarii.
Premiul se acoda sub fomra de voucher de cumparaturi pe siteul nostru.
In curand vom oferii premii din ce in ce mai tentante pentru abonatii nostri.


Alte benficii ale abonatilor la newsletter (va rugam cititi pana la capat).
- Taxa de livrare 0 prin posta romana pentru comenzile de minim 100 Lei (oferta valabila doar in mometul in care primiti newsletterul nostru si comandati conform instructiunilor primite).

- Reduceri intre 5 - 25 % la produsele compatibile.
- Diverse cadouri cum ar fi:
- cerneala, kituri refill, tonere, cilindrii, chipuri, pentru comenziile de minim 50 lei
- top de hatie 500 de coli
- cadouri AVONCOSMETICS la alegere (parfumuri, geluri de dus, produse de ingrijire)

- Un singur produs la un pret extraordinar. Pe principiul primul venit primul servit vom oferii reduceri importante (pana la 50%) pentru un produs din magazinul nostru. Astfel veti avea sansa sa cumparati cartuse originale sau compatibile la un pret cu pana la 50% mai mic fata de pretul de lista.

Toate aceste oferte sunt limitate ca timp si cantitate si sunt valabile doar pentru abonatii la newsletterul nostru.
Vrei si tu sa beneficiezi de aceste oferte ? Inscrie-ti acum adresa de email AICI si asteapta ofertele si promotiile noastre.

ACTIV DMD GROUP - Va garanteaza confidentialitatea datelor dvs.

Ofertele de mai sunt valabile doar in momentul in care primiti newsletterul nostu cu una sau mai multe din ofertele de mai sus. Tot ce ai de facut este sa astepti newslleterul nostru si sa comanzi cat mai repede. 
Trimitem un newslleter odata la 21 - 30 de zile.


Ultima actualizare ( Vineri, 06 Mai 2011 04:24 )  

Cautare

Marturii clienti

left direction
Am cumparat cerneala universala la sfatul unui destept vanzator din Auchan Titan si mi-am reumplut toate cele 4 cartuse HP 364. Rezultatul a fost un d...
right direction
Viziteaza magazinul Totul pentru imprimanta ta. pe ShopMania
You are here:

Produsele noastre